×

& PRIPOROČAMO &

1 Preglejte našo odlično ponudbo!
2 Izmerite površino/e prostora/ov.
3 Oddajte povpraševanje!

Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo na navedeni telefonski številki ali prek kontaktne forme. Hvala!

& V STIK Z NAMI &

Pon-pet; 8:00 - 16:00
Sob/Ned in prazniki zaprto

PREDNOSTI DEKORATIVNEGA UMETNEGA KAMNA

Dekorativni umetni kamen je primeren za dekoracijo zunanjih kakor tudi za dekoracijo notranjih površin. Prednosti, ki jih lahko še posebej izpostavimo za vašo lažjo izbiro dekorativnega umetnega kamna so predvsem nianse in mnoge barvne različice, ki so na voljo kakor tudi natančno obdelane ter popolno izdelane površine. Vse izdelke so dizajnirali izkušeni strokovnjaki na tem področju. Dekorativni kamen v notranjosti največkrat uporabimo za oblogo sten, krasitev kamina ali preprosto kot dodatek saj izpopolnjuje tako rekoč vsak prostor. Izrazite prednosti so tudi enostavno in hitro postavljanje, daje povsem naravni izgled, ki je vedno moderen in svež in daje pestro paleto možnosti uporabe – okrasitev sten, stebrov, kaminov, bazenov... Je vsestransko uporaben, saj z njim lahko okrasimo praktično vsak kotiček v našem domu, gostinskem lokalu, poslovnem prostoru in tako naprej. Uporabimo ga lahko tako v kopalnici, v domači dnevni sobi kakor tudi okrog kamina, krasi lahko vašo kuhinjo ali pa steno v spalnici. V zunanjosti pa se vse bolj uporablja za oblogo cokla, škarp, zunanjih sten, vrtnih kaminov in podobno.

ENOSTAVNA MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Montaža dekorativnega kamna je hitra in preprosta ter v veliko primerih ne zahteva fugiranja. Panele polagamo na enak način kot v primeru keramičnih ploščic. Priporočamo uporabo kvalitetnih lepil za keramiko in sicer lepila za zunanje površine saj so ta bolj elastična oziroma fleksibilna. Dekorativni kamen v notranjosti domov občasno posesamo s krtačnim nastavkom na sesalcu s katerim odstranimo morebiti nabrane delce prahu sicer pa te kamnite obloge ne zahtevajo posebnega vzdrževanja saj dekorativni umetni kamen nima elektrostatičnega naboja, zato stena ne privlači prahu.

ZAKAJ IZBRATI DEKORATIVNI UMETNI KAMEN IZ NAŠE PONUDBE

Dekorativni umetni kamen polepša in uresničuje želje posameznikov, ki si želijo svoje domovanje, okolico ali poslovne prostore urediti z edinstveno dekoracijo. Umetni dekorativni kamen, ki ga ponujamo po zelo ugodnih cenah je visoko kvaliteten, izjemnega videza ter enostaven za uporabo. V kolikor želite preurediti svoje življenske ali poslovne prostore nas kontaktirajte prek kontaktne telefonske številke ali spletne kontaktne forme. Dekorativni kamen iz naše ponudbe se izdeluje z inovativnim procesom na podlagi kalupov iz gume, sam način izdelave pa je edinstven na svetu. Z dekorativnim kamnom iz naše ponudbe enostavno ne morete zgrešiti.

PESTRA PONUDBA DEKORATIVNEGA KAMNA

V naši ponudbi se nahaja bogata in pestra izbira s katero se lahko poistovetijo različne želje in različni okusi naših odjemalcev. Preverite naše prodajne produkte, ki navdušujejo s svojim atraktivnim izgledom, neprekosljivo kvaliteto in še ugodno ceno. Ne spreglejte produktov kot so Antik, Cambi, Labranca, Stara opeka, Bonaca ali naprimer Hrastove stare zidne deske katere boste prepoznali šele ob dotiku saj so zaradi izjemnega videza skoraj na las podobne naravnemu hrastovemu lesu. Mnogi različni izdelki krasijo našo paleto ponudbe s katero vedno zadovoljimo in ugodimo željam naših kupcev.

POLAGANJE UMETNEGA DEKORATIVNEGA KAMNA

Polaganje dekorativnega umetnega kamna je izredno enostavno, saj so posamezni kamenčki pritrjeni na mrežico in tako tvorijo plošče. Kamnite plošče pritrdimo na steno ali tla z elastičnim lepilom za keramiko. Pri montaži je treba upoštevati barvo kamna, saj se beli kamen vedno lepi z belim lepilom, medtem ko se ostali tipi kamnov lahko lepijo z običajnim, sivim lepilom. Pred lepljenjem dekorativnega kamna  je potrebna zagotovitev čiste ter ravne podlage. Podlaga, na katero se bo dekorativni kamen lepil, ne sme odstopati. Montaža je možna na beton, grobi omet, fini omet, siporeks, mavčne plošče... Odsvetujemo montažo na iverne plošče ali les, saj ima les kot material pod konstrukcije različne raztezke, ki časoma povzroči vidne razmike med dekorativnimi paneli. Montaža se vrši enostavno, saj večina vzorcev ne potrebuje fugiranja in se lepi na spoj, torej kamnito ploščo poleg  kamnite plošče. Pomembno je, da je vsaka vrsta položena v ravni liniji, plošče pa se polagajo natančno ena ob drugi. Plošče so kalibrirane na določeno velikost in tako ne povzročajo odstopanj ter neprijetnih razmakov. Ko položite nekaj vrst, si steno ogledate od daleč. Tako lahko vidite, ali so spoji vidni ali ne ter lahko ploščo, dokler je lepilo še sveže, premikamo. Zaključimo z kotnim elementom.

DEKORATIVNI KAMEN KOT ZGODOVINSKA UMETNOST

Že v zgodovino so kamen uvrščali med vodilne gradbene materiale. Ljudje so prepoznali njegove odlične značilnosti in prednosti, kot sta odpornost, trdnost in estetska vrednost. Ustvarjen z vplivi narave v procesu nastajanja kamnin je bil kot ustvarjen za vsestransko uporabnost. Od tukaj izhaja edinstvenost kamna, ki tako v ospredje postavlja tudi njegovo dekorativno vlogo v našem bivalnem prostoru. Palače, gradovi, cerkve in še mnogi drugi zgodovinski objekti iz kamna se uvrščajo v pomembno kulturno umetniško dediščino razvoja civilizacije. Kamnoseki so bili cenjeni umetniki, saj so tem zgradbam dali veličastnost, veličino in brezčasnost. Skozi zgodovino se je ta obrt ohranjala in nadgrajevala. Danes pa vam lahko s pomočjo zgodovine in narave predstavimo dekorativni umetni kamen, obdelan z natančnostjo najnovejše tehnologije in ustvarjalnostjo sodobnega umetnika. Prepoznamo jih po barvnih niansah variacijah in estetskem izgledu vzorcev. Prav zato je tudi vsak vzorec s svojo strukturno izdelavo in barvnih odtenkov  brezčasen unikat, ki je zlit z podobo in resničnostjo narave.

ZASTOPSTVO IN PRODAJA KAMEN DIZAJN

Če se vam porodi domišlja o preureditvi stanovanja, počitniške hiše, okrasitev gostilne, pisarniških prostorov, teras ali česa drugega z izdelki iz umetnega dekorativnega kamna zagotovo ne boste zgrešili v svojem namenu. Z prodajnim programom dekorativnega kamna iz našega asortimana vam pomagamo pri uresničitvi vaših želja ter ponujamo najvišjo kakovost in različno barvno paleto izdelkov dekorativnega umetnega kamna. Našim kupcem nudimo visokokakovostne izdelke v svetovnem merilu saj je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu. Način izdelave dekorativnega umetnega kamna, ki ga nudimo je edinstven na svetu.

CELOVIT PRODAJNI PROGRAM

Celotna galerija slik z opisi se nahaja v prodajnem programu. Vabljeni!

IZBERITE NAJBOLJŠE, IZBERITE KAMEN DIZAJN!

Dekorativni kamen iz naše ponudbe je idealen za vsako okolje in za vsak okus.

KONTAKTIRAJE NAS

Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo. Z veseljem vam bomo odgovorili ali poslali ponudbo v najkrajšem možnem času po prejemu vašega sporočila.

TOP