×

& PRIPOROČAMO &

1 Preglejte našo odlično ponudbo!
2 Izmerite površino/e prostora/ov.
3 Oddajte povpraševanje!

Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo na navedeni telefonski številki ali prek kontaktne forme. Hvala!

& V STIK Z NAMI &

Pon-pet; 8:00 - 16:00
Sob/Ned in prazniki zaprto

Ne spreglejte naše odlične ponudbe talnih modelov!

Za vsak dom, poslovni prostor ali okolico! Izberite kamen, ki zadovolji vsak okus-preizkusite nas, preizkusite kamnite obloge Muren!

V podjetju Muren si lahko izberete talne obloge po svojem okusu. Nudimo široko paleto različnih talnih oblog. Talne obloge prepričajo s svojo lepoto in enostavnostjo. Katere oziroma kakšne talne obloge potrebujete, je vse odvisno od vaših želja in potreb, pomembno je tudi kaj urejate. Prostor našega doma služi različnim namenom, te pa so izpostavljeni različnim dejavnikom, zato moramo tudi temu primerno izbrati talne obloge. Dekorativni kamen je trpežen in primeren za pohodne zunanje in notranje površine. Lahko pa ga uporabljamo tudi kot stensko oblogo kjer nam nudi lepo dekoracijo fasade, dnevne sobe, zunanjega ali notranjega kamina.

PODEN OPEKA

Model Poden opeka je idealna rešitev za mnoge...

STARE HRASTOVE DESKE

Model stare hrastove deske so izjemna talna rešitev...

S talnimi oblogami našemu domu pričaramo posebno vzdušje in lep topel ambient doma. Nudimo vam veliko in ugodno izbiro kakovostnih, različnih talnih oblog, ki vam bodo služile leta. Če iščete kakovostne in cenovno ugodne talne obloge oziroma še niste izbrali svoje talne obloge, nas obiščite ali poglejte v zavihek naše ponudbe, saj vam ponujamo široko paleto dekorativnega kamna, kjer boste zagotovo našli koristne informacije za svoj dom.

IZBERITE NAJBOLJŠE, IZBERITE KAMNITE OBLOGE MUREN!

Dekorativni kamen iz naše ponudbe je idealen za vsako okolje in za vsak okus.

PRODAJNI PROGRAM

Celotna galerija slik z opisi se nahaja v prodajnem programu. Vabljeni!
TOP