×

& PRIPOROČAMO &

1 Preglejte našo odlično ponudbo!
2 Izmerite površino/e prostora/ov.
3 Oddajte povpraševanje!

Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo na navedeni telefonski številki ali prek kontaktne forme. Hvala!

& V STIK Z NAMI &

Pon-pet; 9:00 - 20:00
Sob.; 9:00-17:00
Nedelja/Prazniki-Zaprto

Kontakti

Naslov:
KAMNITE OBLOGE MUREN, FRANCKA MUREN S.P.
Kolodvorska cesta 22
8340 Črnomelj, Slovenija

Mobilni telefon: +386(0) 30 318 911
E-naslov 1: info@dekorativnikamen.si
Spletna stran: www.dekorativnikamen.si

NAŠA SOCIALNA IN DRUŽBENA OMREŽJA

Facebook

Pinterest

Twiter

Instagram

Google +

133

KONTAKTIRAJE NAS

Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo. Z veseljem vam bomo odgovorili ali poslali ponudbo v najkrajšem možnem času po prejemu vašega sporočila.

S poslanim obrazcem izdajam soglasje-privolitev podjetju KAMNITE OBLOGE MUREN, FRANCKA MUREN S.P., da lahko interno obdeluje navedene osebne in druge podatke, ki sem jih vpisal/a v elektronski spletni obrazec ter za interno analizo oziroma statistično obdelavo. Podjetje KAMNITE OBLOGE MUREN, FRANCKA MUREN S.P., lahko navedene podatke obdeluje za namen izvajanja aktivnosti, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na tej spletni strani ter na podlagi mojih zanimanj ali naročil prek te spletne strani obdeluje in uporablja navedene podatke z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb. Seznanjen/a sem, da se lahko kadarkoli odjavim od vseh obvestil s posredovanjem pisne ali elektronske izjave podjetju.
S poslanim obrazcem izdajam soglasje-privolitev podjetju KAMNITE OBLOGE MUREN, FRANCKA MUREN S.P., da lahko interno obdeluje navedene osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v elektronski spletni obrazec v namen neposrednega trženja (npr. obveščanje o novostih storitev in produktov, ki jih podjetje trži). Seznanjen/a sem, da se lahko kadarkoli odjavim od neposrednega trženja s posredovanjem pisne ali elektronske izjave podjetju.

Osebne podatke, ki nam jih posredujete prek našega spletnega obrazca na spletni strani obdelujemo na podlagi interesa zagotavljanja učinkovite poslovne komunikacije. Osebne podatke posredujete prostovoljno. V kolikor nam osebnih podatkov ne posredujete, ne moremo zagotoviti odgovora na vaše vprašanje ali povpraševanje. Več o tem kako odgovorno varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši politiki zasebnosti.

IZBERITE NAJBOLJŠE, IZBERITE KAMNITE OBLOGE MUREN!

Dekorativni kamen iz naše ponudbe je idealen za vsako okolje in za vsak okus.

CELOVIT PRODAJNI PROGRAM

Celotna galerija slik z opisi se nahaja v prodajnem programu. Vabljeni!
TOP